Home        Mijn Verhaal        Mijn Dagboek        Hobby's        Foto album        De Waterdrager         Ervaringen van anderen        Jouw verhaal?        Hulpmiddelen         Gastenboek
  Menu
Home
Klassiek Autisme?
Tourette Syndroom?
Niet Aangeboren hersenletsel?
Licht Verstandelijke Beperking?
Mijn Verhaal
Gastenboek
Links
Contact
 
  Social media
 
  Jouw verhaal opsturen?
Heb jij een ervaringsverhaal?
Stuur hem dan op, en misschien komt jouw verhaal op mijn website!

 

 
  Ervaringen van anderen
Lees hier ervaringsverhalen van anderen verhalen waarin je je misschien herkent, en je het gevoel geven dat je niet de enige bent.

 
  Leestips en zo
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Verhaal van Hendrik
U bent hier: Ervaringen van anderen > Verhaal van Hendrik  

Terug naar Ervaringen van anderen

Ik ben Hendrik, 53 jaar, gehuwd en we hebben een dochter van 20 jaar. 2 Jaar geleden werd bij mij het Syndroom van Asperger vastgesteld. Ik was conducteur bij de Belgische Spoorwegen en kan niet goed om met onrechtvaardigheden. 
Op een gegeven moment heb ik daar heel fel tegen gereageerd tegen mijn bazen en ook thuis was mijn boosheid nog niet bekoeld. 
Daarop volgde een opname op een psychiatrische afdeling van een hospitaal waar de diagnose Syndroom van Asperger vastgesteld. 
Sindsdien heb ik de laatste 2 jaar meer in klinieken en instellingen gezeten en ben ik door mijn werkgever op pensioen wegens ziekte gezet. Dank zij medicatie: Tranxène 10 mg 4 maal daags, cymbalta, Invega 3mg en Seroquel 200mg heb ik mijn gedrag beter onder controle. 
Toch heb ik nog steeds last van het onrechtvaardigheidsgevoel bij allerlei mistoestanden ( persoonlijk en in de wereld), bij omgevingsgeluid, bij plotse veranderingen in planning of een druk programma. 
Dat komt omdat ik dan het gevoel heb de controle over mijn leven te verliezen.
Bedankt allen voor uw aandacht en ik ben blij dat ik via deze weg een beetje mijn verhaal heb kunnen doen.
Groetjes, Hendrik.

 

 

 

 

 

 

 

 
Webdesign by: Wendy Nooijen - Copyright 2017 Autismeenzo.com